Τροφοδότης Για Σιρόπι - Ζυμάρι

Τροφοδότης Για Σιρόπι - Ζυμάρι

Τροφοφότης οροφής διπλής χρήσης Technoset.
Η τελευταία λέξη στους τροφοδότες οροφής. Δίνει τη δυνατότητα στο μελισσοκόμο να τροφοδοτήσει σιρόπι ζάχαρης αλλά και ζαχαροζύμαρο, την ίδια στιγμή. Πολύ χρήσιμος για περιόδους όπου χρειάζονται και τα δύο είδη μελισσοτροφής, όπως άνοιξη και φθινόπωρο.
Επίσης, λόγω της πλήρους κάλυψης της κυψέλης, λειτουργεί και σαν μονωτικό, όλο το χρόνο.
Χωρίζεται σε 2 τμήματα: στο πρώτο τοποθετείται το ζαχαροζύμαρο και κλείνει με καπάκι ασφαλείας μελισσοστεγανό, που δεν επιτρέπει στις μέλισσες να έχουν πρόσβαση στο σιρόπι. Το τμήμα αυτό διαθέτει πλέγμα που εμποδίζει στο ζυμάρι από το να ακουμπά στα πλαίσια, κάτι που δυσκολεύει τις εργασίες των μελισσών.
Στο δεύτερο τμήμα τοποθετούμε το σιρόπι, στο οποίο οι μέλισσες έχουν πρόσβαση από δύο θυρίδες, οι οποίες βρίσκονται στο εμπρός και πίσω τμήμα του τροοφοδότη. 
Διαθέτει πορτάκι ασφαλείας εισόδου-εξόδου το οποίο διευκολύνει τις μέλισσες κατά τους χειμερινούς μήνες να πετάξουν πιο εύκολα για την εκκένωση του εντέρου τους, προστατεύοντας το μελίσσι από ανάπτυξη ασθενειών όπως η νοζεμίαση. Διαθέτει περιμετρικά χείλος προστασίας από τα νερά της βροχής και τον αέρα.  Καμπυλωτό καπάκι για συγκράτηση των θερμοκρασιών πάνω από το ζαχαροζύμαρο για να μην παγώνει.

Γράψτε μια κριτική

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
    Κακή           Καλή
Captcha
  • Κατασκευαστής: TECHNOSET
  • Κωδικός Προϊόντος: 9506
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • 8.00€
  • Χωρίς ΦΠΑ: 6.45€

Ετικέτες: Τροφοδότης Για Σιρόπι - Ζυμάρι, 9506, Τροφοδότες