Τρόποι Παραγγελίας


 

Τρόποι Παραγγελίας

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας, το www.bee-farmer.gr φρόντισε να διαθέσει σε εσάς ευέλικτους και γρήγορους τρόπους για την παραγγελία των προϊόντων που επιθυμείτε!

 • Online.
  Μέσα από την περιήγησή σας στο www.bee-farmer.gr μπορείτε να πραγματοποιήσετε τις αγορές σας, επιλέγοντας τα προϊόντα και την ποσότητα που επιθυμείτε! 
  Μέσα από πολύ απλά βήματα μπορείτε να ολοκληρώσετε την αγορά σας. 
  Δεν απαιτείται η εγγραφή χρήστη για online αγορά. 
  Επωφεληθείτε τη δυνατότητα άτοκων δόσεων!
  ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Διαθέσιμοι όλοι οι τρόποι πληρωμής. 
  (αντικαταβολή, με χρέωση πιστωτικής/χρεωστικής κάρτας, κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό)


 • Με τηλεφωνική παραγγελία.
  Καλώντας μας στο +30 2610 332 000, σημειώστε μας ονομαστικά τα προϊόντα και τη διεύθυνση αποστολής και θα ετοιμάσουμε το συντομότερο δυνατό την παραγγελία σας! 
  ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Οι τρόποι πληρωμής με τηλεφωνική παραγγελία είναι με αντικαταβολή για ποσά έως και 500€ ή με προκαταβολική εξόφληση της αξίας με κατάθεση στον τραπεζικό λογαριασμό μας. 

 • Με ηλεκτρονικό μήνυμα (email) στο info@bee-farmer.gr
  Αποστείλετε μας e-mail στο info@bee-farmer.gr με τα προϊόντα και την ποσότητα που επιθυμείτε για να ετοιμάσουμε το συντομότερο δυνατό την παραγγελία σας! 
  Μη ξεχάσετε να σημειώσετε τα στοιχεία επικοινωνίας σας και τη διεύθυνση παράδοσης .
  ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Οι τρόποι πληρωμής για παραγγελία μέσω e-mail είναι με αντικαταβολή για ποσά έως και 500€ ή με προκαταβολική εξόφληση της αξίας με κατάθεση στον τραπεζικό λογαριασμό μας.

Για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τους τρόπου πληρωμής, επικοινωνήστε μαζί μας στο +30 2610 332 000, με e-mail στο info@bee-farmer.gr