Όροι Χρήσης Όροι Χρήσης


Η ιστοσελίδα www.bee-farmer.gr είναι το ηλεκτρονικό κατάστημα που αποτελεί την ηλεκτρονική παρουσία της εταιρείας BEE-FARMER  ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΠΑΤΣΗΣ-ΣΟΦΙΑ ΓΑΣΠΑΡΑΤΟΥ Ο.Ε. με ΑΦΜ 997749634, ΔΟΥ Γ΄ΠΑΤΡΩΝ και έχει έδρα στην Πάτρα , οδού Οδυσσέα Ελύτη 65 ΤΚ: 263 32, τηλέφωνο +30 2610332 000.


ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

Απαραίτητη προϋπόθεση για την έναρξη της μεταξύ μας συνδιαλλαγής είναι η γνωστοποίηση από πλευράς σας συγκεκριμένων προσωπικών σας στοιχείων. Όταν κάνετε μια παραγγελία, θα σας ζητηθεί το πλήρες ονοματεπώνυμό σας, τη διεύθυνση στην οποία θα αποσταλούν τα προϊόντα*, τον αριθμό του σταθερού σας τηλεφώνου (ή όποιο άλλο τηλέφωνο θέλετε), την ηλεκτρονική σας διεύθυνση και στην περίπτωση που επιλέξετε οι πληρωμές σας να γίνονται μέσω πιστωτικής/χρεωστικής κάρτας και τον αριθμό και την ημερομηνία λήξεώς της. 

Η εταιρεία μας, για να μπορεί να παρέχει την καλύτερη δυνατή ποιότητα υπηρεσιών στον καταναλωτή χρησιμοποιεί την υπηρεσία Skroutz Analytics. Μέσω της υπηρεσίας αυτής κοινοποιούνται ανώνυμα στατιστικά χρήσης στο Skroutz.gr, ενώ τα δεδομένα που λαμβάνονται μέσω αυτής της υπηρεσίας καλύπτονται από την πολιτική απορρήτου του Skroutz.gr, την οποία μπορείτε να βρείτε στο https://www.skroutz.gr/privacy.

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ

Οι πληρωμές σας , όπως ο αριθμός της πιστωτικής κάρτας, το όνομα και η διεύθυνσή σας, γίνονται μέσα από το ασφαλές περιβάλλον της Τράπεζας Πειραιώς, έτσι ώστε να μην μπορούν να διαβαστούν ή να αλλαχτούν μέσα από τις προσωπικές σας παραγγελίες. 


ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΠΡΟΣ ΠΩΛΗΣΗ


Τα προϊόντα που διατίθενται προς πώληση είναι οινοποιητικά ,ελαιουργικά , κηπευτικά , μελισσοκομικά και είδη προστασίας.

Πληροφορίες χρήσης και λεπτομέρειες για τη χρήση αυτών διατίθενται στην ιστοσελίδα μας και μπορείτε να τις αναζητήσετε ακολουθώντας τις οδηγίες περιήγησης και επιλέγοντας το συγκεκριμένο προϊόν.

Όλα τα προϊόντα επιβαρύνονται με το ΦΠΑ 24%, εκτός από μερικά προϊόντα στην κατηγορία <<ΜΕΛΙ>> που επιβαρύνονται με 13% ΦΠΑ, και  <<ΒΙΒΛΙΑ>> με ΦΠΑ 6% .


ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ


Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας, το ηλεκτρονικό μας κατάστημα διαθέτει σε εσάς τους παρακάτω τρόπους πληρωμής:


       Με τη χρήση της πιστωτικής/χρεωστικής σας κάρτας σε ασφαλές περιβάλλον της τράπεζας Πειραιώς. 

               Με αντικαταβολή με επιπλέον χρέωση 2,50€ .

       Πληρωμή με μετρητά ή/και πιστωτική χρεωστική κάρτα στα μηχανήματα POS κατά την 
        παραλαβή από το φυσικό κατάστημά μας. Δεκτοί όλοι οι τύποι καρτών.

Με πληρωμή μέσω λογαριασμού Paypal στο email  info@bee-farmer.gr 

       Με τραπεζική κατάθεση στους εταιρικούς λογαριασμούς τραπεζών / Δικαιούχος: ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΠΑΤΣΗΣ -ΣΟΦΙΑ ΓΑΣΠΑΡΑΤΟΥ Ο.Ε.. 

       ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

Αριθμός λογαριασμού: 5519-067983-398
ΙΒΑΝ: 
GR77 0172 5190 0055 1906 7983 398


ΤΡΑΠΕΖΑ ALPHA BANK

Αριθμός λογαριασμού: 533-00-2002-005538
ΙΒΑΝ: 
GR33 0140 5330 5330 0200 2005 538 

    
Τέλος, έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε εάν η πληρωμή σας θα γίνει με απόδειξη ή τιμολόγιο. Το τιμολόγιο εκδίδεται σε αγρότες, εταιρείες και ελεύθερους επαγγελματίες που θα συμπληρώσουν κατά την παραγγελία τα παρακάτω στοιχεία: 

Επωνυμία εταιρείας, Α.Φ.Μ., Δ.Ο.Υ. και επάγγελμα για τους ελεύθερους επαγγελματίες.  


ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ
Ο καταναλωτής υποχρεούται να γνωστοποιήσει τα πραγματικά προσωπικά του στοιχεία και την ισχύουσα διεύθυνσή του σε περίπτωση που επιλέξει την παράδοση σε χώρο της επιλογής του, να πληρώσει το αντίτιμο για τη σύμβαση, με τον τρόπο και στον χρόνο που συμφωνείται.

Σε περίπτωση αναιτιολόγητης υπαναχώρησης του καταναλωτή, το προϊόν πρέπει να επιστραφεί στην αρχική του κατάσταση (εξαιρείται η αναγκαία διαχείριση για να διαπιστωθούν η φύση, η λειτουργία και τα χαρακτηριστικά του προϊόντος), στη συσκευασία με την οποία παραλήφθηκε και μαζί με όλα τα έγγραφα (ΔΑΤ, απόδειξη λιανικής κτλ.) που το συνόδευαν.


ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ.

Για να μπορέσετε να ολοκληρώσετε επιτυχώς μια παραγγελία μέσα από το ηλεκτρονικό κατάστημα www.bee-farmer.gr θα πρέπει να ακολουθήσετε τα εξής βήματα:
1.     Δημιουργία με λογαριασμού χρήστη με γνωστοποίηση προσωπικών σας στοιχείων όπως         περιγράφεται στο άρθρο 1. ή απλώς ως επισκέπτης.
2.     Επιλογή προϊόντων μέσα από το ηλεκτρονικό κατάστημα.
3.     Επιλογή και επιβεβαίωση τρόπου αποστολής και πληρωμής.
4.     Ενημέρωση από το διαχειριστικό σύστημα του ηλεκτρονικού καταστήματος για την   κατάσταση της παραγγελίας σας (επιβεβαίωση παραγγελίας- αποστολή παραγγελίας-     ολοκλήρωση παραγγελίας)

ΑΚΥΡΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ 
Σε περίπτωση που επιθυμείτε να ακυρώσετε την παραγγελία σας (ή μέρος αυτής) επικοινωνήστε μαζί μας στο +30 2610 332 000 ή με email στο 
info@bee-farmer.gr για να διεκπεραιωθεί το αίτημα σας. 
ΠΡΟΣΟΧΗ: Η ακύρωση μια παραγγελίας είναι εφικτή να γίνει μέχρι και τη στιγμή που θα ενημερωθείτε για την αποστολή της παραγγελίας σας. Μετά από αυτό το χρονικό σημείο η ακύρωση της παραγγελίας δεν είναι διαθέσιμη. 

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΥΠΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΠΩΛΗΣΗΣ.
Η ικανοποίηση του πελάτη είναι μια από τις βασικές αξίες της εταιρείας μας. Σε κάθε περίπτωση σας  επισημαίνουμε να ελέγχετε τα προϊόντα κατά τη στιγμή της παραλαβής τους. Ωστόσο, εάν προκύψει οποιοδήποτε πρόβλημα με την παραγγελία σας, παρακαλούμε να μας καλέσετε άμεσα στο +30 2610 332 000 για διευθετήσετε το ζήτημα με τον  υπεύθυνο .
 
Όσοι χρήστες προβαίνουν σε αγοραπωλησίες μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος έχουν το δικαίωμα να προβούν σε υπαναχώρηση*, χωρίς την υποχρέωση να δικαιολογήσουν την ενέργεια του αυτή, από την αγοραπωλησία εντός 14 ημερών από τη λήψη της παραγγελίας τους συνοδευόμενη από τη φόρμα υπαναχώρησης .

Σε κάθε περίπτωση τα προϊόντα πρέπει να επιστραφούν από τον πελάτη ακριβώς στην ίδια κατάσταση που τα παρέλαβε και επιβαρύνεται με τα έξοδα επιστροφής. 

Μπορείτε να στείλετε την φόρμα υπαναχώρησης ηλεκτρονικά στο 
info@bee-farmer.gr , με φαξ στο 2613 021 967 και ταχυδρομικά στη διεύθυνση Οδυσσέα Ελύτη 65, τ.κ 263 32. Η επιστροφή των χρημάτων σας θα πραγματοποιηθεί μέσα σε 14 εργάσιμες ημέρες από την έγκριση του αιτήματός σας για υπαναχώρησης.


ΛΟΙΠΑ

ΑΝΩΤΕΡΑ ΒΙΑ: Αν για λόγους ανωτέρας βίας (π.χ. κακές καιρικές συνθήκες, απεργίες κλπ) δεν είναι δυνατό να σας παραδώσουμε (εμείς ή οι συνεργάτες-μεταφορείς) τα προϊόντα εντός του προκαθορισμένου χρόνου θα σας ενημερώσουμε μέσω e-mail ή τηλεφωνικά, προκειμένου να μας δηλώσετε αν επιθυμείτε, υπό αυτές τις συνθήκες, την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.

Οι παραγγελίες που αφορούν τροφές μελισσιών, κυψέλες, βάζα καθώς και ογκώδη αντικείμενα ή αντικείμενα άνω των 20 κιλών πρέπει να γίνονται τηλεφωνικά, ή σε διαφορετική περίπτωση να μην πληρώνονται άμεσα με χρεωστική/πιστωτική κάρτα μέχρι να γίνει τηλεφωνική επικοινωνία για τον καθορισμό της χρέωσης μεταφοράς. Εάν έχει γίνει κατάθεση το πόσο επιστρέφεται άμεσα στον πελάτη.

ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΟΡΩΝ ΧΡΗΣΗΣ
Τροποποίηση των όρων του παρόντος: Το www.bee-farmer.gr διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί ή να ανανεώνει τους όρους και τις προϋποθέσεις συναλλαγών. 
H εταιρία αναλαμβάνει δε την υποχρέωση να ενημερώνει το παρόν κείμενο για οποιαδήποτε αλλαγή ή προσθήκη στους όρους.

ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΟ ΔΙΚΑΙΟ
Το εφαρμοστέο δίκαιο που θα διέπει τη λειτουργία του www.bee-farmer.gr είναι το Ελληνικό και αρμόδια για την επίλυση οποιασδήποτε διαφοράς είναι τα Ελληνικά Δικαστήρια.